Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЦНАП

lvivrada.gov.ua

Четвер, 17 червня 2021, 14:00

Львів прийняв у власність подаровані мобільні ЦНАПи

ЦНАП

Депутати прийняли безоплатно у власність Львівської МТГ мобільні ЦНАПи у Зашкові, Дублянах та Лисиничах, які вони орендували у приватних фірм.

Сьогодні, 17 червня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли безоплатно у власність Львівської МТГ тимчасові мобільні споруди ЦНАПів у Зашкові, Дублянах та Лисиничах. "За" проголосували 50 депутатів.

Згідно з ухвалою, ПАТ "Холдингова компанія Еко-Дім", ФОП Булах Лариса Романівна та ТзОВ "Автомобіліст Плюс" безоплатно передали у власність Львівської міської територіальної громади мобільні споруди:

- споруду у с. Зашків на вул. Є. Коновальця, загальною вартістю 300 000 грн (ФОП Булах Лариси Романівни);

- споруду із вбудованими системами відеонагляду та охоронно-тривожної сигналізації, розташовану у с. Лисиничі на вул. Т. Шевченка, загальною вартістю 1 028 098,20 грн (ПАТ "Холдингова компанія Еко-Дім");

- споруду у м. Дубляни на вул. Т. Шевченка, загальною вартістю 798 150 грн (ТзОВ "Автомобіліст Плюс").

Мобільні ЦНАПи передали на баланс ЛКП "Агенція ресурсів Львівської міської ради", управлінню адміністрування послуг департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради, а їх загальна вартість становить понад 2 млн грн.

Нагадаємо, Львівська міськрада відкрила ЦНАПи у Зашкові, Дублянах та Лисиничах до того, як вони увійшли до складу Львівської МТГ, та за рахунок міського бюджету орендувала їх у приватних фірм.

Додамо, Львівська міськрада купила приміщення у новобудові за 12 мільйонів гривень для облаштування у ньому ЦНАПу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.