Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

Середа, 9 січня 2013, 16:42

Квартет Tenors Bel'Canto та Войтек Мрозек презентують у Львові спільний музичний проект

У п'ятницю, 11 січня, у Львівській філармонії відбудеться Новорічний концерт квартету Tenors Bel'Canto спільно з Молодіжним академічним симфонічним оркестром "Inso-Львів" під диригуванням Войтека Мрозека, відомого польського музиканта, композитора, диригента.

У програмі концерту – хіти класичної та популярної музики, а також колядки. Зокрема, звучатимуть під час виступу твори Штрауса, Верді,  Доніцетті, Біксіо, а також саундтреки з відомих кінофільмів. 

Як повідомили під час прес-конференції учасники квартету, програма концерту оновлена, звучатимуть композиції, які для львівської публіки ще не виконувались.

Окрім презентації нової концертної програми, квартет презентує і новий альбом. У Львові відбудеться всього один концерт, а після цього концерти відбудуться у Польщі, де музиканти виступають значно частіше.

Войтек Мрозек, з яким співаки співпрацюють уже 5 років, назвав їх одними з найкращих виконавців, яких йому доводилось чути протягом останніх років. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.