Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Рущишин

Четвер, 24 червня 2021, 17:30

Дружина нардепа Рущишина не платить за забруднення вод

Ярослав Рущишин

Львівводоканал звернувся до суду, щоб стягнути додаткову плату за скид стічних вод з перевищенням допустимих забруднень.

Про це йдеться в ухвалі Господарського суду Львівської області від 16 червня.

Львівське міське комунальне підприємство "Львівводоканал" звернулося з позовом до АТ "Троттола" про стягнення 18 577,53 грн додаткової плати за скид стічних вод з перевищенням допустимих забруднень.

Судове засідання у справі вже вдруге відклали, розгляд справи по суті відбудеться 30 червня.

За даними аналітичної системи YouControl, АТ "Троттола" зареєстроване у 1998 році і займається виробництво іншого верхнього одягу. Керівниця і кінцевий бенефіціар товариства − Ярина Рущишин. Ярина Рущишин є дружиною народного депутата від Голосу Ярослава Рущишина. 

У декларації нардепа Рущишина за 2020 рік зазначено, що дружина, Ярина Рущишин, володіє 405950 акцій АТ "Троттола", і отримала 109 447 грн зарплати в АТ "Троттола".

Зазначимо, Ярослав Рущишин є одним з ініціаторів законопроекту 5129 про імплементацію Національного плану скорочення викидів від великих спалювальних установок, яка очікує розгляду, законопроекту 5286 про встановлення Всеукраїнського Дня відповідальності людини, законопроекту 5128 про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо використання екологічного податку та законопроекту 4111 про мораторій на видалення зелених насаджень на окремих об'єктах благоустрою населених пунктів.

Нагадаємо, Ярослав Рущишин та ще чотири нардепи з Голосу внесли в порядок денний ВРУ законопроєкт про російську мову. Також Рущишин брав участь у виборах міського голови Львова від партії партії Голос. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.