Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська міська рада

П'ятниця, 25 червня 2021, 12:50

Садовий ветував 11 ухвал, прийнятих на минулій сесії міськради

Львівська міська рада

Андрій Садовий наклав вето на 11 ухвал прийнятих на останній сесії Львівської міської ради, 7 з них щодо нового житлового будівництва.

Про це повідомив у Фейсбук заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач.

Міський голова Львова Андрій Садовий ветував одинадцять ухвал, які були прийняті на останньому засіданні сесії, що відбулось 17 червня, 7 з них щодо нового будівництва.

За словами Любомира Зубача, проєкти ухвал, які передбачають нове багатоквартирне житлове будівництво, мають бути додані пункти про публічні консультації з громадськістю,  аналіз містобудівної ситуації у відповідному мікрорайоні щодо наявності соціальної інфраструктури, садочків та шкіл, потенційне навантаження на дороги та достатня кількість паркінгів, та як будуть сформовані зелені зони.

"За результатами такої ґрунтовної оцінки виконавчі органи міської ради мають підготувати пріоритетні заходи запобігання негативним наслідкам багатоквартирного будівництва і, що важливо, рекомендувати забудовникам долучитися, зокрема і фінансово, до розбудови міської інфраструктури. Від представників компаній, з якими мав розмову, не почув принципової незгоди долучатися до розбудови соціальної інфраструктури", – йдеться у дописі Зубача.

Внесені доповнення у тексти проєктів ухвал, розглядатимуть уже наступного сесійного засідання Львівської міської ради.

Нагадаємо, що минулого засідання 17 червня, депутати не подолали вето Садового на розроблення ДПТ, що передбачає будівництво житла на місці колишнього дитячого санаторію на вул. Коновальця.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.