Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівгаз

П'ятниця, 25 червня 2021, 14:22

Мешканці трьох будинків вулиці Наукової на декілька днів залишаться без газу

Львівгаз

Впродовж 29-30 червня на вул. Науковій у Львові, в будинках 2а, 2в, 2д, тимчасово припинять газопостачання.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Львівгаз".

У вівторок та середу, 29-30 червня, працівники ПАТ "Львівгаз" тимчасово припинять подачу газу до будинків 2а, 2в, 2д на вул. Науковій у Львові.

Як йдеться у повідомленні, газопостачання не здійснюватиметься через проведення невідкладних робіт на підземному газопроводі до вул. Наукова 2а, 2в, 2д.

ПАТ "Львівгаз" сподівається на розуміння мешканців і просить вибачити за тимчасові незручності.

Нагадаємо, минулої п'ятниці міський голова Львова Андрій Садовий доручив скерувати звернення до правоохоронних органів через масові відключення газу львів'янам.

Пізніше прес-служба Львівгазу пояснила, що близько 90% робіт на мережах намагається провести з мінімальним відключенням подачі газу. "Газопостачання припиняємо лише у випадках, коли необхідно здійснити заміну обладнання, ліквідувати значний витік газу, провести зварні роботи, ремонтні роботи з регулятором, краном, запобіжно-скидним клапаном, якщо це стосується ГРП або ШРП. Без відключення газу цей перелік робіт виконати неможливо", − стверджується у повідомлені. 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.