Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львівський палац мистецтв

Львівський палац мистецв

П'ятниця, 25 червня 2021, 14:24

Активна молодь Львівського палацу мистецтв проведе концерт у Стрийському парку

Львівський палац мистецтв

Представники молодої та креативної команди Львівського Палацу мистецтв організовують святкування з нагоди Дня молоді

Про це повідомила пресслужба Львівського палацу мистецтв
 

Цієї неділі, 27 травня в Стрийському парку на території кінотеатру "Львів" відбудеться серія заходів з нагоди святкування Дня молоді за сприяння Палацу мистецтв. Розпочнеться захід о 15 годині.

На львів‘ян та гостей міста чекатимуть запальні концерти, майстер-класи з різьблення по дереву і живопису, алея громадських організацій, які можуть викликати інтерес та бажання й приєднатись до них. Концерт у парку – ще одна можливість сховатись від літньої спеки.

Поки ви будете вчитись чогось нового і насолоджуватись природою, компанію вам складуть "Joryj Kłoc" – український фолькгурт зі Львова, співачка Рипновська – керівниця дитячої школи Karparation та ексучасниця гурту "Гламур", (гурт "Гламур" також буде), запальну й ліричну Anastel, а закривати вечір будуть виконавці "Granat garden".

Цей день неодмінно варто провести з друзями – скликайте свою компанію, озброюйтесь хорошим настроєм, а все інше беремо на себе.

Посилання на подію у Facebook

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.