Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Вівторок, 29 червня 2021, 17:07

Цимбалюк: Інцидент в Криму – важливий політичний крок союзників

Михайло Цимбалюк

Англійці пройшли біля берегів окупованого Криму спеціально, щоб продемонструвати позицію, що Крим – це Україна.

Це важливий політичний крок наших союзників. Таку думку напередодні в ефірі одного з телеканалів вислови народний депутат України від ВО «Батьківщини» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку. 

За словами політика, Велика Британія чітко планувала пройти спочатку нейтральними, а потім територіальними водами України.

«Англійські моряки діяли фахово, злагоджено, холоднокровно та продемонстрували справжній вишкіл. А Росія в той час готувала провокації, орієнтовані на внутрішнє населення країни та Білорусь, які, як бачимо, не дають бажаного результату на міжнародній арені», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Політик також наголосив на тому, що англійський корабель рухався з Одеси, де була підписана угода з Україною про співпрацю у побудові кораблів для України.

«Судна почнуть будувати спочатку у Великій Британії, а потім в Україні. Дуже важливо, щоб ми у своїй країні відновили славу корабелебудування і все-таки будували тут», – переконаний нардеп.

Цимбалюк також додав, що принципово аби Президент України як верховний головнокомандувач теж зазначив чітку позицію про сміливість наших партнерів, оскільки тимчасово окупований Крим – це територіальні води України.

«Заява МЗС, якою відреагувала офіційна українська влада на цю провокацію, є недостатньо важлива», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.