Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська обласна прокуратура

Середа, 30 червня 2021, 15:42

Львівська прокуратура повернула Козицькому земельну ділянку біля Рудно

Львівська обласна прокуратура

За позовом Львівської обласної прокуратури державі повернули земельну ділянку на Львівщині вартістю понад півмільйона гривень.

За участі органів прокуратури Львівщини у законне користування Львівської обласної державної адміністрації повернули земельну ділянку вартістю 557 тис. грн.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Підставою звернення прокурора до суду стало порушення вимог земельного законодавства України обслуговчим кооперативом, який шляхом підроблення документів незаконно набув у власність земельну ділянку площею 0,11 га державної власності за межами с. Рудно Львівського району.

За відсутності будь-яких законних на те підстав, останній звернувся до селищної ради та подав неправдиві відомості на підставі чого органом самоврядування передано у власність вказану земельну ділянку, яка належить Львівській обласні державній адміністрації.

Позов задовольнили повністю. Разом з тим, прокуратура скерувала до суду щодо голови обслуговчого кооперативу обвинувальний акт за фактами зловживання службовим становищем та вчинення службового підроблення. За результатами судового розгляду винесуть обвинувальний вирок.

Нагадаємо, що 24 червня Франківський районний суд Львова повернув у комунальну власність за позовом Львівської обласної прокуратури незаконно приватизоване приміщення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.