Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

знеструмлення

Четвер, 1 липня 2021, 11:26

Депутати Сокільників вимагають від Львівобленерго гарантованих стандартів електропостачання

знеструмлення

Депутати Сокільницької сільради звернулися до "Львівобленерго" з проханням забезпечити гарантовані стандарти електропостачання та замінити трансформатори.

Про це повідомила пресслужба Сокільницької тергромади.

Вчора, 30 червня, виконавчий комітет Сокільницької сільської ради прийняв заяву щодо гарантованих стандартів якості електропостачання.

Відповідно до документу, депутати просять "Львівобленерго" забезпечити загальні та гарантовані стандарти електропостачання на території Сокільницької сільської ради, а також замінити електричні мережі та трансформатори для якісного надання послуг електропостачання.

"На території Сокільницької сільської ради існує проблема надання якісних та безпечних послуг електропостачання, електропостачальником не дотримуються гарантовані стандарти якості. Як наслідок, часті випадки припинення постачання електроенергії, стрибки напруги в мережі, вихід з ладу побутових приладів та обладнання. Мешканці села Сокільники налаштовані звертатись з позовами до суду про відшкодування збитків, матеріальної та моральної шкоди" − йдеться у заяві.

Нагадаємо, депутати Красненської селищної ради звернулися до голови Львівської ОДА та начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області з проханням відремонтувати дороги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.