Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Четвер, 1 липня 2021, 15:18

Цимбалюк про перерахунок пенсій військовим та силовикам

Михайло Цимбалюк

Перерахунок пенсій військовим та силовикам обіцяють ще з 2008 року, і з року в рік коштів у Держбюджеті на це не передбачають.

Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку. 

«Таким чином чиновники просто переступають через долі сотень тисяч тих людей, які працювали задля безпеки в країні, жертвували своїм здоров’ям та життям, а в результаті повинні жити за мізерні виплати з боку держави і вимагати соціальної справедливості у судах, перекриттям автомобільних доріг та мітингами біля державних установ.

Нині з трибуни Верховної Ради України звернувся вкотре до керівництва парламенту винести на розгляд у другому читанні законопроект №2141.

Тим більше Верховна Рада України 3 грудня 2020 року ухвалила у першому читанні цей законопроект про внесення змін до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» щодо відновлення дії попередніх редакцій норм зазначеного Закону мого співаторства, Юлії Тимошенко та інших колег» – наголосив Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.