Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вузол обліку газу

Львівгаз

Четвер, 1 липня 2021, 16:19

У Львові для заводу Kronospan виготовили найбільший в Україні вузол обліку газу

вузол обліку газу

Львівський завод виготовив найбільший в Україні вузол обліку газу вагою 9 тонн.

Про це повідомляє "Захід нет."

Львівський завод RGC Production виготовив для найбільшого в Європі заводу Kronospan, світового лідера в галузі виробництва високоякісних деревних плит і суміжної продукції, що розташований у Рівному, вузол обліку газу вагою 9 тонн.

Унікальна конструкція забезпечуватиме облік природного газу. ЇЇ довжина 17 метрів, вона складається з шафи дволінійного обліку (10005 х 1805 х 1940 мм) та лінії експресконтролю (7035 х 1805 х 1940 мм).

Габарити вузла обліку газу настільки великі, що працівники заводу провели фінальне складання просто неба, а для транспортування на місце призначення використали два великогабаритних авто.

Зазначимо, львівський завод з виготовлення обладнання для газорозподільних і газотранспортних систем ще з 2019 року виготовляє найпотужніші ШГРП та ВОГ, чим забезпечує газифікацію не лише в Україні, але й у країнах Європи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.