Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

dt.ua

Четвер, 10 січня 2013, 15:36

Прокуратура Львівщини відшкодувала державі понад 164 млн. грн. упродовж 2012 року

Прокурори Львівщини за своїми позовами відшкодували державі понад 164 млн. грн. упродовж 2012 року.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За минулий рік в цілому органи прокуратури Львівської області на захист інтересів держави до суду подали позовів на суму понад 224 млн. грн., 846 із яких вже задоволені.

«До прикладу, рішенням господарського суду Львівської області задоволено позов прокурора Яворівського району та стягнуто з комунального підприємства «Комфорт-Янів» 1,9 млн. грн. шкоди, завданої внаслідок порушення останнім вимог водного законодавства», – зазначено у повідомленні.

Задоволені також 156 позовів, внесених прокурорами на захист інтересів держави у бюджетній сфері. Повна сума коштів до відшкодування складає понад 50 млн. грн.

Окрім того, в інтересах громадян органи прокуратури області за 2012 рік до суду подали позовів та заяв на суму 13,3 млн. грн. За  рішенням судів  вже відшкодовані 7,8 млн. грн.

Упродовж минулого року задоволено 1 587 позовних заяв про стягнення нарахованої та невиплаченої заробітної праці на загальну суму понад 10,9 млн. грн.  Громадянам виплачені більше  7,7 млн. грн. заборгованої заробітної плати.

Для стягнення заборгованостей зі сплати страхових внесків подані прокурорські позови на 23,9 млн. грн. Рішення судів задовольнили позови на загальну суму 11,2 млн. грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.