Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Понеділок, 5 липня 2021, 14:07

Цимбалюк: Батьківщина проти того, щоб олігархат керував державою

Михайло Цимбалюк

Команда партії ВО «Батьківщини» завжди послідовно виступала і виступає за реальну боротьбу проти олігархів.

Про це напередодні в ефірі одного з телеканалів розповів народний депутат України Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку. 

«Законопроєкт, який підготувала команда президента, можна розділити на дві частини – політичний популізм і правовий нігілізм. Тут РНБО з дорадчо-консультативного органу переходить в правоохоронний і набуває ознаки судівської гілки влади, оскільки призначає і реєструє олігархів», – розповів Цимбалюк.

Він також зазначив, що партія «Батьківщина» долучилася до підготовки альтернативного законопроекту тому, що не може РНБО визначати, хто олігарх, а хто не олігарх.

«Ми виступаємо за ефективне антимонопольне законодавство, результативну роботу правоохоронних органів і судової системи. НАЗК повинна вести цей реєстр, оскільки олігархи сьогодні є і монополістами і впливають на політику держави», – переконаний Михайло Цимбалюк.

Він також додав, що такий законопроєкт має врахувати європейський та американський досвід.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.