Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

skyscrapercity.com

Четвер, 10 січня 2013, 18:37

Роботу 464 міський автобусів у Львові моніторять із допомогою GPS

Станом на сьогодні, 10 січня, GPS-пристроями вже облаштовані 76,4% автобусів, що обслуговують міські маршрути відповідно до договорів.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Із 607 автобусів на 464 уже встановлені відповідні трекери. Управління транспорту та зв’язку може моніторити з допомогою супутникової навігації роботу усіх, відповідно до договорів, автобусів АТП № 1 та ТзОВ «Успіх БМ». Інші перевізники не забезпечили стовідсоткового відображення у системі своїх транспортних засобів», – зазначено у повідомленні.

Обладнані 103 автобуси ТзОВ «Фіакр Львів», 60 автобусів ПАТ ЛАТП 14630 та 69 автобусів ТзОВ «Міра і К».

Нагадаємо, відповідно до договорів, для обслуговування міських автобусних маршрутів АТП № 1 мало б забезпечити 161 одиницю транспорту, ТзОВ «Фіакр Львів», ТзОВ «Міра і К» та ПАТ ЛАТП 14630 – по 125 автобусів, ТзОВ «Успіх БМ» — 71 автобус.

Сьогодні розпочинає свою роботу комісія з перевірки виконання умов договору автомобільними перевізниками. Одним з найважливіших пунктів умов договорів, виконання якого перевірятиметься, є облаштування автобусів навігаційними пристроями та надання доступу до системи управлінню транспорту та зв’язку.

Електротранспорт Львова вже повністю обладнаний GPS пристроями.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.