Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Понеділок, 2 серпня 2021, 17:02

У липні міський центр ІТ отримає 600 тисяч з бюджету Львова

Львів

Всі кошти скерують як внески до статутного капіталу комунального підприємства.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №263 від 8 липня 2021 року.

Міський голова Львова Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету Львова 600 тисяч гривень для ЛКП "Міський центр інформаційних технологій".

"Департаменту розвитку перерахувати 600 000 грн як внески до статутного капіталу ЛКП "Міський центр інформаційних технологій", – йдеться у розпорядженні.

Контроль за виконанням розпорядження поклали на першого заступника міського голови – заступника міського голови з економічного розвитку Андрія Москаленка.

Нагадаємо, міський центр ІТ створили ще у 2000 році. На підприємстві працюють 32 осіб, а на балансі є понад 640 одиниць техніки. У 2016 році міський центр ІТ експерти визнали найвідкритішим комунальним підприємством у Львові.

Додамо, у березні 2020 року підприємство витратило 281 тис грн на інформування львів'ян про загрозу коронавірусу через мобільних операторів Київстар і Vodafone, а з 11 травня цього року у Львові стартувала масова вакцинація працівників ІТ-компаній.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.