Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонтні роботи

Понеділок, 12 липня 2021, 15:31

Частині мешканців Залізничного району Львова на день вимкнуть воду

ремонтні роботи

Стабільне водопостачання очікується 14 липня з 06.00 год.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Завтра, 13 липня, з 08.30 год до 24.00 год буде припинено подачу води в Залізничний район міста у зв'язку з заміною аварійної ділянки водопроводу на вул. Городоцька, 280,

Без водопостачання будуть вулиці: Повітряна, Сяйво, Олесницького, Тісна, Мирна, Скромна, Чижевського, Моторна, Пропелерна, Доробок, Вигоди, Пілотів, Низинна, Ловецька, Сірка, Підлісна, Потебні, Суботівська, Нечая, Косинського, Широка, Невелика, Дідушка, Олешківська, Планерна, Ангарна, Орельська, Сластіона, Гніздовського, Рудненська, Самарська, Кондратюка, Гайова, Чагарникова, Курмановича, Гречана, Грузинська, Кавказька, Лукича, Житня, Вівсяна, Церетелі, Пшенична, Самбірська, Рівненська, Ірчана, Ліщинова, Вільхова, Городоцька (парна сторона від №166, непарна сторона від №241 і до кінця вулиці), Виговського (від початку вулиці до №70 по парній стороні і до №31 по непарній стороні), Кричевського, Дрогобицька, Дубнівська, Підгаєцька, Дальня, Полтави, Корсунська, Лютнева, Бакинська, А.Заде, Флінти, Величка, Журавлина, Малицької, Дозвільна, Ряшівська, Сигнівка, Головатого, Годованця, Сигнальна, Гірника, Вагонна, Паровозна, Яворницького, Баштанна, Караджича, Мисливська, Любінська (парна сторона від №48, непарна сторона від №71 і до кінця вулиці), Терлецького, Патона, Євського, Гіацинтова, Тюльпанова, Трещаківського, Камінна, Каховська, Гарматія, Д.Апостола, Тернова, Болбочана, Сполучна, Ганцова, П'ясецького, Збиральна, Конюшинна, Білогорща, Північна, Авіаційна, Зимноводівська, Станційна.

Стабільне водопостачання очікується 14 липня з 06.00 год.

На час відключення води у районі працюватимуть водовози. Місця розташування водовозів з 10.00 год:

- вул. Патона-Каховська;

- вул. Широка-Сяйво.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.