Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Понеділок, 12 липня 2021, 17:30

Влада здійснює фіскальний тиск на людей – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Заяви чиновників відрізняються.

Декілька тижнів тому Міністр фінансів Марченко заявляв, що Україна не зможе без допомоги МВФ. Він як фахівець говорить правду. Натомість коли про це заявляє перший віцепрем’єр, то, можливо, нас готують до того, що траншу від МВФ не буде.

Про це напередодні зазначив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк у прямому ефірі на телеканалі Еспресо, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

Він також додав, що мета податкової амністії – забрати в людей гроші та пустити їх в оборот.

«За умовами амністії, якщо людина має вдома, наприклад, 400 тисяч гривень, то з них повинна сплатити 5% податку, а упродовж року держава перевірить походження цих грошей», – розповів Михайло Цимбалюк.

Нардеп також зауважив, що окрім податкової амністії, влада нещодавно ухвалила законопроєкт 5600, тобто проєкт змін до податкового кодексу щодо збалансованості бюджетних надходжень.

«Згідно з останнім, податок з гектара землі становитиме півтори тисячі гривень, хоч раніше становив – 300 грн. Так само зросте податок на житло. З першої купленої квартири він становитиме 5%, а вже з другої – 18%. Такими кроками влада здійснює фіскальний тиск на людей», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.