Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Четвер, 15 липня 2021, 12:26

Восени в Україні можуть запровадити новий локдаун

карантин у Львові

Локдауну вдасться уникнути, якщо щепити 80% населення з пріоритетних груп.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко в інтерв'ю РБК-Україна.

Міністерство охорони здоров'я України допускає введення нового локдауну в Україні восени.

За словами Віктора Ляшка, якщо в Україні люди, старші 60 років, будуть вакциновані хоча б на 80%, то потенційне зростання кількості випадків для системи охорони здоров'я буде некритичним.

"Розглядаючи доцільність введення локдауну, ми насамперед говоримо про те, що ми хочемо захистити найбільш вразливі групи населення. Найбільш вразливі групи – це люди старшого і похилого віку" − повідомив Віктор Ляшко.

Міністр додав, що за зростання кількості нових випадків захворювання, влада оцінюватиме потенційний вплив на стан і життя людей, а також вплив на економіку. В разі вакцинації пріоритетних груп МОЗ зможе зможе оцінювати можливості роботи економіки.

Нагадаємо, з 25 березня до 25 квітня Львів та область перебували у "червоній" карантинній зоні. З кінця квітня Львівщина перейшла у жовту карантинну зону, а з 9 червня всі області України перевели у "зелену" зону за показниками захворювання на коронавірус.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.