Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

м

П'ятниця, 11 січня 2013, 18:58

Кам'яне вугілля для держустанов Львівщини перевірятимуть експерти

Депутати Львівської обласної ради ініціюють створення мобільних груп експертів, які контролюватимуть якість вугілля для шкіл, дитячих садочків та лікарень області. 

 

Така ініціатива обговорювалась сьогодні, 10 січня, під час засідання комісії з питань контролю за ефективністю виконання державних та обласних програм, інформує кореспондент Варіантів

Як зазначили депутати, у 2012 році, реагуючи на депутатські звернення, правоохоронні та контролюючі органи перевіряли законність закупівлі та якість твердого палива для держустанов Львівщини. 

В результаті, до порушників застосували адміністративні стягнення та порушили кілька кримінальних справ. 

Як зазначив заступник голови комісії Олесь Старовойт, завдяки активності депутатів, вдалось досягти прискіпливішого і більш добросовісного контролю за якістю закупленого вугілля. 

Старовойт також запропонував провести спільне засідання з комісіями з питань освіти і науки та з питань інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності і розвитку підприємництва, аби розробити механізми контролю якості твердого палива. 

Депутати цю пропозицію підтримали. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.