Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підробка документів

dpsu.gov.ua

Понеділок, 26 липня 2021, 13:23

У Шегинях виявили громадянку Гани з підробленим документами

підробка документів

Громадянка Гани надала підроблені італійські документи для виїзду з України в країни ЄС.

Про це повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України.

Сьогодні, 26 липня, прикордонники виявили у пункті пропуску "Шегині" громадянку Гани з підробленими італійським документами. 

28-річна жінка під час паспортного контролю надала паспортний документ особи без громадянства Італії. Як з'ясували правоохоронці, документ не належить жінці та є підробленим. Крім того, у неї була італійська посвідка на постійне місце проживання, яка теж виявилася підробленою.

Жінка зізналася, що вона є громадянкою Республіки Гана, а в Україну прибула навесні цього року через пункт пропуску "Бориспіль".

Громадянку Гани доставили до прикордонного підрозділу для з’ясування усіх обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання кордону України". Крім того, в діях жінки вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 ККУ "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів".

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.