Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Пункт пропуску

Вівторок, 27 липня 2021, 16:22

На пункті пропуску Шегині планують інфраструктурно облаштувати сервісну зону

Пункт пропуску

Шегинівська територіальна громада запропонувала вільну земельну ділянку, яка найкраще підходить під облаштування інфраструктури сервісної зони.

Про це повідомляє пресслужба Львівської облдержадміністрації.

Сьогодні, 27 липня, за результатами зустрічі представників Західноукраїнського офісу ЄБА та Шегинівської громади,  директора департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської облдержадміністрації  щодо організації діяльності з інфраструктурного облаштування сервісної зони перед міжнародним пунктом пропуску для автомобільного сполучення "Шегині" громада запропонувала вільну ділянку для облаштування сервісної зони.

Чергу на під’їзді до кордону хоч і винесли за межі населеного пункту, але це не розв'язувало проблеми скупчення транспортних засобів, засмічення узбіччя, забезпечення санітарно-гігієнічних потреб для учасників транскордонного руху. 

Міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Шегині» підпадає під реконструкцію за кошти польського кредиту (Реалізація інфраструктурних проєктів в рамках Договору між Урядом України та Урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги).

Підрядником є польська фірма UNIBEP S.A.Сума виділених коштів: 15,720 млн євро.

Проєкт передбачає новий автовокзал на виїзд з інфраструктурою, реконструкція інфраструктури існуючого пункту пропуску на в’їзд.  Початок будівельних робіт – серпень-вересень 2021 року, завершення - до кінця 2023 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.