Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

паркування у Львові

Середа, 28 липня 2021, 14:54

Львівський готель роздавав клієнтам наліпки для паркування на місцях для осіб з інвалідністю

паркування у Львові

Працівники одного з львівських готелів надавали клієнтам наліпки, щоб вони могли залишити свій автомобіль на місці для осіб з інвалідністю.

Про це повідомила пресслужба Головного управління поліції у Львівській області.

Вчора, 27 липня, велопатрульні виявили, що один з львівських готелів роздавав клієнтам наліпки, щоб вони могли залишити свій автомобіль на місці для осіб з інвалідністю.

Велопатрульні виявили на вулиці Листопадового Чину на парковці, яку облаштував для своїх потреб готель, велопатрульні виявили автомобіль BMW під лобовим склом якого лежала наліпка, схожа на наліпку, яка свідчить про "Водія з інвалідністю" (пункт ПДР 2.1 д). Виявлена наліпка не відповідала вимогам ПДР.

"Велопатрульні звернулися в готель аби встановити водія. Працівник готелю всіляко намагався врегулювати ситуацію і запропонував переставити автомобіль" − йдеться у повідомленні.

Натомість 36-річний водій авто з Києва повідомив патрульним, що не бачив знаку, жодних документів, що підтверджують право користуватися цим місцем у нього нема, а наліпку дав готель.

На водія винесли постанову за ч. 6 ст. 122 (Зупинка чи стоянка транспортних засобів на місцях, що позначені відповідними дорожніми знаками або дорожньою розміткою, на яких дозволено зупинку чи стоянку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю) КУпАП. Штраф − 1700 гривень.

Зазначимо, на вулиці Листопадового Чину, 8 розташований Банкготель.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.