Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

chat-behigh.org

Понеділок, 14 січня 2013, 12:50

Декілька розповсюджувачів та споживачів наркотиків затримані на Львівщині

Правоохоронці Львівщини затримали мешканця Ходорова, який незаконно зберігав наркотичні засоби у квартирі, яку винаймав. 

Про це Варіанти повідомила прес-служба МВС України у Львівській області.

Оперативники встановили, що 20-річний чоловік зберігав 310 г наркотичного засобу – коноплі. Справазареєстрована в єдиному реєстрі досудових рішень, ведеться слідство.

Крім цього, у Львові міліціонери затриимали 38-річного чоловіка з поліетиленовим пакетом із подрібненою речовиною рослинного походження світло-зеленого кольору, вагою близько 6 г. За даним фактом проводиться перевірка, вилучений наркотичний засіб направлений до НДЕКЦ при ГУМВС для проведення експертизи.

Також, вчора у Львові на вул. Шевченка затримали 26-річного мешканця Дублян, Жовківського району, в якого в кишені куртки виявили та вилучили пакет із речовиною схожою на наркотичний засіб – марихуану, вага якої становить близько 5 г. Вилучена речовина скерована на експертизу до НДЕКЦ при ГУМВС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.