Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

Вівторок, 3 серпня 2021, 10:50

Власників земельних ділянок у Новокалинівській ОТГ штрафуватимуть за нескошену траву

земельна ділянка

Землевпорядники міста Новий Калинів притягатимуть до адмінвідповідальності власників земельних ділянок та житлових будинків за нескошену траву.

Про це повідомила прес-служба Новокалинівської міської ради.

З 10 серпня цього року старости та землевпорядники міста Новий Калинів Самбірського району розпочнуть перевірки щодо дотримання мешканцями міста вимог законодавства України про охорону довкілля.

Зокрема, мається на увазі скошення трави на земельних ділянках та біля житлових будинків.

"Біля індивідуальних житлових будинків покіс мають здійснювати мешканці будинків. Згідно з правилами благоустрою та санітарного стану власники садиб зобов’язані скосити бур’яни на ділянці 5 метрів від огорожі по периметру будинку. Якщо перед будинком є бордюр, то до бордюрного каменю. Земельні ділянки, які надані для ведення особистого селянського господарства та не використовуються за цільовим призначенням, потрібно привести у належний стан (покосити бур’яни)" – йдеться у повідомленні.

Як пояснили у відділі земельних ресурсів та екології Новокалинівської міськради, на землевласників та землекористувачів складуть протоколи про адміністративні правопорушення та їм загрожуватиме штраф не менше 1360 гривень.

Нагадаємо, у 2016 році Варіанти відвідали Новокалинівську міську об'єднану громаду. Інформація – у статті "Цей прекрасний Новий Калинів".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.