Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Трускавець

Вівторок, 3 серпня 2021, 12:53

Бухгалтерку Трускавецької міськради засудили на 7 років ув'язнення за привласнення мільйона

Трускавець

Чиновниця три роки вносила неправдиві відомості щодо розміру своєї зарплати до автоматизованої системи інтернет-банку.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

У період з 2017 по червень 2020 року начальниця відділу бухгалтерського обліку одного з управлінь Трускавецької міської ради безпідставно вносила завідомо неправдиві відомості про розмір свого грошового забезпечення, що підлягав виплаті до автоматизованої системи інтернет-банку та заволодіння бюджетними коштами на суму понад 1,3 млн грн.

Зловмисниця вносила відомості щодо розподілу виплат Управління до автоматизованої системи інтернет-банку за допомогою персонального комп'ютера.

Прокурори довели беззаперечну вину чиновниці Трускавецької міської ради, яку обвинувачували у заволодінні чужим майном та втручанні в автоматизовані системи банківського обслуговування (ч.ч. 2, 4, 5 ст. 191, ч. 3 ст. 362 КК України).

Суд визнав обвинувачену винною та призначив покарання за сукупністю злочинів – 7 років позбавлення волі з позбавленням права займати певні посади строком на 3 роки та з конфіскацією майна. Також задоволено цивільні позови на зазначену вище суму.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.