Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Вівторок, 3 серпня 2021, 15:39

До вересня Секретаріат Ради планує купити 5 ноутбуків по 30 тисяч

Львівська міськрада

Львівська міськрада оголосила закупівлю п'яти ноутбуків з очікуваною вартістю 150 тисяч гривень.

Секретаріат ради Львівської міської ради оголосив закупівлю у системі ProZorro на п'ять ноутбуків з маніпулятором "миша". Очікувана вартість закупівлі становить 150 000 грн.

Аукціон проведуть 9 серпня, а поставити ноутбуки мають впродовж 10 робочих днів з дня набрання чинності договором.

Як вказано у тендерній документації, управління планує купити п'ять ноутбуків з діагоналлю екрана не менше 15,6" дюймів та антибліковим покриттям. Пристрої мають бути обладнані сканером відбитка пальця.

На ноутбуки має бути встановлена ліцензійна операційна система з безкоштовними оновленнями Microsoft Windows 10 Professional Ukrainian, з підтримкою роботи у локальній обчислювальній мережі з доменною організацією та україномовним інтерфейсом. 

Ноутбуки, які планує закупити управління, мають мати не менше 36 місяців офіціної гарантії. 

Також Секретаріат ради збирається придбати сумки  Tucano Piu Bag для ноутбука 15-16" (чорна) з нейлону. Зазначимо, така сумка у Інтернет-магазині "Комп'ютерний всесвіт" коштує 832 грн.  

Відповідно до тендерної документації, Секретаріат ради придбає бездротові миші A4Tech G9-500F-1, які в Інтернет-магазині "Фокстрот" коштують по 279 грн.

Нагадаємо, Львівська ОДА оголосила закупівлю послуг з організації та проведення ХХ Міжнародного економічного форуму з очікуваною вартістю мільйон гривень. А для проведення заходу "Леся – 150. Мрійниця, вершниця" Львівська ОДА провела закупівель на суму понад 160 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.