Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Середа, 4 серпня 2021, 13:00

Цимбалюк: Україна не може захистити білоруських біженців

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк вважає, що наразі Україна не в повній мірі може захистити білоруських біженців.

Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку. 

«Чи бува в Україні не працюють на повну представники білоруського (вважайте російського) КДБ? Мені видається, що наразі Україна не в повній мірі може захистити білоруських біженців, на жаль.

Так, напередодні білоруська легкоатлетка Христина Тимановська, яку намагалися насильно вивезти з Олімпіади після критики керівництва збірної, подала документи на політичний притулок в Польщі.

Виникає логічне питання – чому цього не зробила українська влада і чи довірилася б спортсменка Україні, якщо б така пропозиція надійшла з нашого боку.

А сумнівів вже досить багато, особливо в контексті того, що минулої ночі в одному з київських парків знайшли повішеним керівника ГО «Білоруський дім в Україні» Віталія Шишова» – наголосив Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.