Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Львівська митниця

П'ятниця, 6 серпня 2021, 16:37

Митники затримали 19-річного мешканця Львівщини на контрабанді стоматологічного обладнання

контрабанда

У "Грушеві" мешканець Львівщини намагався незаконно ввезти в Україну стоматологічне обладнання вартістю понад 200 тисяч гривень.

Про це повідомляє Львівська митниця Держмитслужби.

Вчора, 5 серпня, у пункті пропуску "Грушів-Будомєж" митники затримали водія авто Mercedes-Benz 311CDI, 19- річного мешканця Львівщини, який намагався незаконно ввезти з Польщі до України стоматологічне обладнання.

"У декларації він вказав, що перевозить одяг, телевізори та запчастини до автомобілів та заперечив наявність будь-яких інших товарів. Однак в багажному відділені автомобіля серед задекларованого товару було виявлено коробку, в якій містились незадекларовані товари, зокрема: стоматологічний мікромотор, кутові наконечники та головки для них, електромагнітні клапани – загалом 24 предмети. Усі нові, іноземного виробництва" – йдеться у повідомленні.

Вартість незадекларованого товару становить понад 200 тис грн.

Мешканець Львівщини порушив митні правила, передбачені статтею 472 Митного кодексу України. Незадекларований товар вилучили, а справу скерують до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.