Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація на Львівщині

Понеділок, 9 серпня 2021, 16:32

У Львові зменшили кількість центрів вакцинації

вакцинація на Львівщині

Цього тижня у місті працюватимуть чотири центри вакцинції.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Впродовж 9-13 сепня у місті працюватиме чотири центри вакцинції, що на три менше, ніж минулого тижня. Зокрема, це:

- ТРК Forum Lviv (вул. Під Дубом, 7Б) 15:00 до 18:30 год, вакцина – CoronaVac;

- ЛКП "Культурно-освітній центр ім. О.Довженка" (проспект Червоної Калини, 81): з 15:00 до 18:30 год, вакцина – AstraZeneca;

- ТРК Victoria Gardens (вул. Кульпарківська, 226а) з 15:00 до 18:30 год, вакцина – Pfizer;

- Міжнародний аеропорт "Львів" iмeнi Дaнилa Гaлицькoгo з 10:00 до 15:00 год (лише для тих, хто подорожує), вакцина – Pfizer.

Натомість не щеплюватимуть цього тижня на стадіоні  "Арена Львів", у спортивно-торгово-розважальному центрі Spartak, у багатопрофільному медичному центрі IQmed Clinik та у приміщенні Народного дому в смт. Брюховичі.

Крім центрів масової вакцинації також функціонують стаціонарні пункти і окремі центри масової вакцинації, де можна зробити щеплення.

Нагадаємо, з 6 серпня у аеропорті Львова відкрили новий центр вакцинації, а впродовж 2-8 серпня на території Львівської ОТГ працювали 7 центрів вакцинації.

Додамо, з 21 липня в Україні стартував п'ятий етап вакцинації проти коронавірусу, щеплювають усіх охочих старше 18 років.

Також у липні Міністерство охорони здоров'я зробило вакцину проти коронавірусу Pfizer доступною у центрах масової вакцинації для всіх охочих з пріоритетом для людей похилого віку та людей із супутніми захворюваннями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.