Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

Середа, 11 серпня 2021, 12:07

Державний реєстратор незаконно відчужила земельних ділянок у Брюховичах на понад 9 мільйонів

земельна ділянка

Державний реєстратор ЦНАПу в Солонці незаконно відчужила шість земельних лісових ділянок у Брюховичах на загальну суму понад 9 млн грн.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Державний реєстратор ЦНАПу в Солонці незаконно відчужила шість земельних лісових ділянок у Брюховичах площею 0,15 га кожна, чим завдала збитків на загальну суму понад 9 млн грн. Земельні ділянки належали ДП "Львівський селекційно-насіннєвий центр".

"Встановлено, що в липні минулого року державний реєстратор з метою отримання неправомірної вигоди, на підставі поданих особами завідомо підроблених документів, прийняв рішення про проведення державної реєстрації шести земельних ділянок, які знаходяться в смт. Брюховичі площею 0,1500 га кожна" − йдеться у повідомленні.

Крім того, як встановили правоохоронці, п’ятеро осіб достовірно знаючи, що земельні ділянки їм ніколи не належали та набуті злочинним шляхом незаконно розпорядились ними, тим самим легалізували їх.м

Львівська обласна прокуратура скерувала обвинувальний акт стосовно державного реєстратора відділу "Центру надання адміністративних послуг" Солонківської сільської ради за фактами зловживання своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що завдало тяжких наслідків (ч.3 ст. 365-2 КК України), а також відносно п'яти осіб за фактами легалізації (відмиванні) майна, одержаного злочинним шляхом (ч.1 ст. 209 КК України), щодо одного із них також за фактом розпорядження майном, одержаного злочинним шляхом, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст.209 КК України) до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.