Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

podrobnosti.ua

Понеділок, 14 січня 2013, 16:28

Авіакомпанія АероСвіт відмінила рейси зі Львова до Києва до 30 березня

Авіакомпанія АероСвіт офіційно оголосила про відміну виконання рейсів VV043/046, VV041/44 за маршрутом Львів-Київ (Бориспіль) з 12 січня до 30 березня 2013 року включно.

Про це повідомила прес-служба міжнародного аеропорту Львів у соціальній мережі Facebook.

Для отримання інформації щодо повернення чи заміни авіаквитків прес-служба просить звертатися в представництва або колл-центру авіаперевізника.

Нагадаємо, Міжнародний аеропорт Львів 6 грудня призупинив обслуговування рейсів компанії АероСвіт через невиконання авіаперевізником фінансових зобов'язань, та вже 7 грудня обслуговування було відновлене, оскільки авіаперевізник розпочав відновлення платіжних зобов’язань відповідно до чинних договорів на обслуговування.

У зв'зку із несвоєчасною оплатою послуг авіакомпанією АероСвіт аеропорт Бориспіль 4 січня цього року призупинив обслуговування авіаперевізника на виліт. Після отримання частини передоплати та гарантійного листа про оплату послуг на наступні дні аеропорт відновив обслуговування рейсів авіакомпанії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.