Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Вівторок, 17 серпня 2021, 13:44

У Львові проведуть інвестаналіз всіх комунальних підприємствах міста

Львів

Андрій Садовий створив робочу групу для інвестиційного аналізу комунальних підприємств міста.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №332 від 12 серпня 2021 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для проведення комплексного інвестиційного аналізу комунальних підприємств міста.

"З метою підвищення інвестиційної привабливості комунальних підприємств Львівської міської територіальної громади утворити робочу групу для проведення комплексного інвестиційного аналізу комунальних підприємств" – йдеться у документі. 

Керівником робочої групи став перший заступник міського голови Андрій Москаленко, а його заступником – директорка департаменту економічного розвитку міськради Ірина Кулинич.

До складу групи також увійшли: директор департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Олександр Одинець,  в.о. начальника управління економіки підприємств міськради Роман Барабаш.

Робоча група має провести комплексний інвестиційний аналіз комунальних підприємств Львівської МТГ відповідно до затверджених програм інвестиційних аналізів та до 24 вересня цього року підготувати звіти окремо по кожному підприємству.

Додамо, у травні Андрій Садовий створив робочу групу для врегулювання проблеми стихійної торгівлі у місті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.