Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад у Львові

Четвер, 26 серпня 2021, 12:07

У Львові готуються до впровадження другого етапу медичної стратегії міста

медичний заклад у Львові

Андрій Садовий створив робочу групу для напрацювання концепції розвитку територіальних медичних об’єднань.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №336 від 13 серпня 2021 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для напрацювання концепції розвитку територіальних медичних об’єднань на території Львівської міської територіальної громади.

"З метою покращання здоров’я населення та підвищення ефективності надання медичних послуг, надання доступної та якісної медичної допомоги на всіх етапах лікування, створення комфортних умов для перебування пацієнтів та покращання матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я, створення зручних, безпечних умов праці для працівників утворити робочу групу щодо напрацювання концепції розвитку територіальних медичних об’єднань на території Львівської МТГ" – йдеться у документі. 

Керівником робочої групи став перший заступник міського голови Андрій Москаленко, а секретарем – начальниця управління охорони здоров’я міськради Леся Кобецька.

До складу групи також увійшли шестеро депутатів Львівської міської ради: Євген Бойко, Валерій Веремчук, Гнат Герич, Андріян Гутник, Євген Кузик, Вікторія Христенко.

Робоча група до 20 вересня цього року має розробити концепцію розвитку трьох медичних об’єднань – "Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги", "Лікарня планового лікування, реабілітації та паліативної допомоги" та "Львівське територіальне медичне об’єднання акушерства та гінекології" й подати виконавчому комітету на затвердження.

Нагадаємо, у червні депутати міськради прийняли концепцію розвитку галузі охорони здоров’я на території Львівської міської територіальної громади, що передбачає злиття львівських лікарень у три територіальні медичні об’єднання.

А на початку липня депутати міськради прийняли ухвалу про статут і положення цих ТМО.

Додамо, учасники медичного форуму, який проходив у Львові 9 червня, прийняли резолюцію до ВРУ з проханням відкоригувати податки для лікарів, щоб створити ТМО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.