Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Пекарська

google.com.ua

Четвер, 19 серпня 2021, 13:58

Перехрестя вулиць Пекарська – Тершаковців – Чехова до вересня закриють для автівок

вул. Пекарська

Перехрестя перекриють у рамках завершення реконструкції вулиці Пекарської.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Завтра 20 серпня, з 23.00 год перехрестя вул. Пекарська – вул. Тершаковців – вул. Чехова перекриють для руху транспорту через прокладання підрядною організацією ТзОВ "Вельт-Капітал" комунікацій у рамках завершення реконструкції вулиці Пекарської.

Об’їзд перехрестя відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

"Досі перехрестя вул. Пекарська – вул. Тершаковців – вул. Чехова, для зручності мешканців, було відкрите для руху транспорту. Однак тепер необхідно з’єднати усі комунікації, тому з 23.00 год 20 серпня його перекриють для руху транспорту, щоб провести необхідні роботи. Передбачаємо, що роботи триватимуть 10 днів. Тому відкриття вулиці Пекарська слід очікувати 1 вересня. Однак підрядник буде старатися зробити все швидше" – наголосив прес-секретар ЛКП "Львівавтодор" Олексій Хміль.

Нагадаємо, ремонт вулиці Пекарської стартував у листопаді 2020 року. Роботи проводить ТзОВ "Вельт Капітал" на замовлення ЛКП "Львівавтодор", а вартість ремонту цієї вулиці становить 109,4 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.