Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр зайнятості

Четвер, 19 серпня 2021, 17:50

Центр зайнятості Львівщини оприлюднив вакансії із зарплатою більше 20 тисяч гривень

Центр зайнятості

У базі вакансій обласного центру зайнятості є вакансії із зарплатою у понад 20 тисяч гривень.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

Станом на 18 серпня цього року у базі вакансій Львівського обласного центру зайнятості більшість пропозицій з працевлаштування були із середньою зарплатою в 8,4 тисяч гривень.

Здебільшого працедавці пропонували місце праці кваліфікованим робітникам з інструментом, робітникам з обслуговування, експлуатації устаткування та машин, працівникам сфери торгівлі та послуг.

Водночас на зарплату у розмірі понад 20 тисяч гривень можуть розраховувати: дорожній робітник у Львові, якому пропонують 30 тис грн, а у Кам’янка-Бузькому районі працедавець обіцяє 30 тис грн головному бухгалтеру; у 25 тис грн оцінюється на праця різальника скла у Пустомитівському районі, а у Львові 25 тис грн готові платити інженеру з проектування механізованих розробок, монтажнику будівельному, зварнику, інженеру з проектно-кошторисної роботи та кошториснику.

На одному із підприємств Радехівщини відкрита вакансія інженера-програміста із зарплатою 24 тис грн, у Львові – представника торговельного (20,8 тис грн) і майстра шляхового (20,3 тис грн).

Майже два десятки пропозицій працевлаштування зафіксовано із заробітком 20 тис грн. На таку щомісячну винагороду можуть розраховувати водії автотранспортних засобів (м. Львів, Пустомитівський, Городоцький та Яворівський райони), інженер з керування й обслуговування систем (Радехівський район), плетільник меблів (Кам’янка-Бузький район), машиніст екскаватора (Миколаївський район).

Така ж зарплата гарантується у Львові машиністу крана автомобільного, начальнику відділення у банку, машиністу крана (кранівнику), операторам автоматичної лінії для виготовлення ізольованих жил, скручувальникам виробів кабельного виробництва, трактористам та укладальникам-пакувальникам.

Нагадаємо, станом на 1 серпня у області в центрах зайнятості перебувало 27,2 тисячі безробіних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.