Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   П'ятниця, 20 серпня 2021, 17:30

Цимбалюк про спроби рейдерського захоплення землі

Михайло Цимбалюк

Проблеми навколо відкритого ринку землі, який дотиснула нинішня влада, насправді існують.

Про це напередодні в телеефірі одного з національних каналів розповів народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

За його словами, люди, особливо в регіонах, звертаються за допомогою позаяк під час збирання врожаю є спроби рейдерського захоплення.

«Важливо, аби і місцева влада, і Міністерство юстиції, і правоохоронці працювали злагоджено й оперативно реагували на такі тривожні повідомлення», – переконаний Михайло Цимбалюк.

Він також додав, що існує ще одна небезпека, яка полягає в тому, що українські нотаріуси користуються електронною базою приналежності землі, але певна частина громадян мають лише паперові документи, які не переведені в електронну базу.

«Українці зараз вимушені обирати – або продати зараз землю за безцінь, або опинитися з ні чим під тиском агромагнатів. Необхідно, щоб власники землі не поспішали її продавати, оскільки наступного року вона почне зростати у ціні», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.