Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

розповсюджувач

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 20 серпня 2021, 14:18

У Львові затримали розповсюджувача наркотиків

розповсюджувач

21-річний мешканець Запорізької області мав з собою більше 30 згортків та зіп-пакет з речовинами, схожими на наркотичні.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 19 серпня, близько 19.30 під час патрулювання на вул. Янева у Львові дільничні офіцери затримали 21-річного мешканця Запорізької області. З собою він мав більше 30 згортків та зіп-пакет з речовинами, схожими на наркотичні.

Окрім згортків, які зловмисник мав при собі, поліцейські виявили неподалік чотири "закладки" з наркотичними речовинами, а також ще десять таких самих "закладок", які він встиг викинути, помітивши правоохоронців. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини скоєння злочину та осіб, які можуть бути причетними до протиправної діяльності затриманого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.