Зміст статті

5 серпня 2021Прес-реліз

Суші з доставкою у Львові: актуальна послуга від Smaki - Maki

Суші - швидке та смачне рішення проти голоду.

Доставка суші https://smaki-maki.com/ у Львові – те, що треба, особливо, коли немає часу на приготування, хочеться смачненького або ж варто влаштувати оригінальний сюрприз. Для цього варто скористуватись послугами Суші-Го – ресторану, що пропонує актуальні та корисні страви з Японії.

Суші з доставкою у Львові: актуальна послуга від Smaki-Maki

Доставка суші та ролів досить актуальна у будь-якому місті України, адже це вигідно, смачно та економно

Широкий асортимент

Від традиційних до оригінальних – усе це про роли, які можна віднайти у меню. Гурмани можуть скуштувати варіанти з манго, авокадо, водоростями та навіть сиром тофу. А якщо ви полюбляєте класику – то для вас створено кілька варіантів Каліфорнії та Філадельфії, а також японських хосомакі.

Також доступні теплі роли темпура, та навіть солодкі, десертні варіанти, приготовлені з використанням свіжих або консервованих фруктів, политих смачними топінгами.

Економія

Головна особливість доставки японської їжі полягає у безпосередній економії. Це стосується у певній мірі шаленого темпу життя, коли немає часу на обіди, перекуси або навіть на повноцінний сніданок з вечерею. На такий випадок доставка їжі зекономить дорогоцінні хвилини й допоможе піклуватись про свій раціон.

Окрім цього, готова їжа від шеф-кухаря завжди смачніша, й не потрібно стояли у плити, витрачаючи не лише час, а й власні сили на приготування. І, як бонус, суші не дуже коштовні, а тому замовити невеликий сет можна у будь-який час.

Їжа у будь-якій точці міста

Завдяки доставці можна отримати смачні коробочки не лише вдома, а й на вулиці, у будь-якому громадському місці, у парку тощо. Це допоможе харчуватись корисною їжею як на роботі, так і під час навчання або прогулянок з друзями.

Приємний сюрприз

Коробочки від Суші-Го, наповнені японськими смаколиками, це не лише смачно та корисно, а й дуже приємно. За допомогою такої їжі можна влаштувати дружній або романтичний сюрприз. Окрім цього, японська їжа підходить для урізноманітнення раціону та швидкого накриття на стіл, якщо прийшла велика кількість друзів.

Чому саме суші від Смакі - Макі: кілька причин

Ресторан Смакі-Макі у Львові – не лише заклад, у якому можна отримати суші на виніс, запаковані у зручні коробки, а й оформити замовлення на доставку у будь-яку точку міста.

Обрати ресторан Смакі-Макі можна через кілька причин:

  1. Висока якість:досягається завдяки стандартам на кухні та професійності кулінарів;
  2. Свіжість продуктів: виключно якісні продукти від перевірених постачальників;
  3. Авторські рецепти: шеф-кухар створює цікаві поєднання, яких немає у інших;
  4. Швидка доставка: у рамках 59 хвилин після оформлення замовлення;
  5. Велика зона покриття: не лише місто Львові, а й маленькі населені пункти у областях.

Особлива фішка закладу – у компенсації запізнень від кур’єрів. У випадку, якщо доставка втрапила до пробки, на бонусний рахунок клієнтові нараховуються бали, виходячи з розрахунку 1 хвилина – 1 бал. Використати їх можна уже під час наступного замовлення протягом одного місяця.

Варто відзначити й наявність програми лояльності. У залежності від розміру чека можна отримати від 3% до 10% його суми на бонусний рахунок для сплати наступних смаколиків.

Автор: Прес-реліз

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.