Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Середа, 25 серпня 2021, 14:08

Цимбалюк: Іншого захисту від коронавірусу, окрім вакцинації, – немає

Михайло Цимбалюк

Іншого захисту від коронавірусної інфекції, окрім вакцинації, – немає.

Про це нещодавно в коментарі ЗахідЕкспресо зазначив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, додавши, що хоч сам ще не вакцинувався, але має намір це зробити, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

«Планую вакцинуватись від коронавірусу. Згідно з чинним законодавством, вакцинація є добровільною. Попри численні дискусії, іншого варіанту світ не запропонував. Раніше всі думали, що «Пфайзер» дуже ефективний, але як виявилося, провідні держави у вакцинації, як наприклад Ізраїль чи США вже пропонують третій раз проводити вакцинацію для повної безпеки», – зазначив політик.

На його думку, не настільки вже й ефективною є вакцинація, але на сьогодні іншого варіанту для запобігання хвороби нема.

«Більшість людей у львівських пунктах вакцинації пояснюють необхідність щеплень від коронавірусу тим, що хочуть поїхати на відпочинок за кордон, особливо молодь. Зараз світ так активно впроваджує нові технології, зокрема в медицині, що можливо будуть згодом інші препарати», – розповів Михайло Цимбалюк.

Він також зауважив, що вчені не мають достатніх прогнозів, як це відобразиться на майбутніх поколіннях, адже вакцина не пройшла випробування роками, як, скажімо, це було з усім відомою вакциною від правця чи туберкульозу.

«Я не хворів на коронавірус, але хворіла моя дружина. Дивна ситуація, але в одному помешканні, в епіцентрі хвороби – і я не захворів. А дружина була в лікарні на лікуванні. Перехворів також мій помічник», – повідомив Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.