Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львівський палац мистецтв

Середа, 25 серпня 2021, 14:54

Мій дім, Моя Україна: у Львівському палаці мистецтв нагородили переможців конкурсів дитячої творчості

Львівський палац мистецтв

У Львівському палаці мистецтв провели святковий концерт до Дня Незалежності.

Про це повідомляє пресслужба Львівського палацу мистецтв.

24 серпня у Львівському Палаці мистецтв відбулося нагородження переможців конкурсу дитячої художньої творчості та вокального конкурсу для дітей "Мій Дім, Моя Україна", присвяченого 25-ти річчю Львівського Палацу Мистецтв і 30-ій річниці Дня Незалежності України.

Мистецький конкурс проводився для дітей та учнівської молоді, з метою пропаганди молодіжного мистецтва на патріотичну тематику, розвиваючи почуття гідності за власну державу. В конкурсі брали участь твори різної тематики, пов’язаної з Україною, рідною мовою, національними цінностями і традиціями! Конкурс образотворчого мистецтва у вільній техніці проводила Уляна Комар, а вокальний конкурс "Мій Дім Моя Україна" – Юлія Карпа.

Чудову концертну програму з нагоди Дня Незалежності України та в рамках підбивання підсумків конкурсів представили глядачам заслужені працівники культури та окремі виконавці, зокрема, вокальний гурт "Вишиванка" (керівник Володимир Думич), Заслужена артистка України Ірина Грех і переможець міжнародних конкурсів Любомир Тарнавський. Голова журі вокального конкурсу Володимир Кувдоба також виконана ряд творів як подарунок до державного свята.

Організатори конкурсу щиро вдячні спонсорам, зокрема, "Галицька здоба та "Джерельна вода" за солодкий стіл, який вони організували для дітей-учасників конкурсів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.