Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Новояворівськ

uk.wikipedia.org

Середа, 1 вересня 2021, 09:57

Новояворівська міськрада оголосила конкурс на проєкт в'їзного знака до міста

Новояворівськ

Переможець конкурсу отримає 10 тисяч гривень винагороди.

Про це повідомила пресслужба Новояворівської міської ради.

Вчора, 31 серпня, Новояворівська міська рада оголосила відкритий конкурс на кращий ескізний проект в’їзного знаку до міста Новояворівськ Львівської області.

Подати необмежену кількість ескізних проєктів в'їзного знака до міста Новояворівськ на конкурс може кожен бажаючий з 1 вересня по 1 жовтня 2021р. Участь у конкурсі є безкоштовною, а переможець конкурсу отримає грошову винагороду у розмірі 10 000 гривень.

"В’їзний знак має нести текстову інформацію "Новояворівськ", зображення символіки міста (герб міста), стилізовані елементи народного розпису, писанкарства та вишивки Яворівщини, виконуватись на основі передових технологій відповідно до вимог сучасного дизайну" − йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Золочівська районна рада затвердила символіку новоствореного Золочівського району, а  самбірчани на громадських слуханнях підтримали рішення щодо відновлення герба міста, який був змінений 14 років тому.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.