Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад у Львові

Понеділок, 16 серпня 2021, 18:00

Для 3-ї Львівської міської клінічної лікарні придбають низькотемпературний стерилізатор

медичний заклад у Львові

Цього року у гінекологічному відділенні 3-ї міської клінічної лікарні має запрацювати низькотемпературний стерилізатор.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

У 3-ю Львівську міську клінічну лікарню придбають низькотемпературний стерилізатор, який дозволить гарантувати належну термічну обробку та безпеку інструментів для лапароскопічних операцій.

Відповідне прохання щодо виділення додаткових коштів у сумі 600 тис. грн на придбання обладнання, зокрема сучасного низькотемпературного стерилізатора для потреб гінекологічного відділення на вул. Русових у Львові, розглянули депутати Львівської міської ради під час засідання комісії фінансів та планування бюджету.

"Маємо з колегами певність, і докладемо максимум зусиль, щоб такий стерилізатор вже цьогоріч працював у гінекологічному відділенні 3-ї міської клінічної лікарні. Щорічно сюди звертаються та отримують якісні медичні послуги тисячі жінок. Палати тут завжди заповнені, а в коридорах завжди багато пацієнток. Найголовніше − тут жінки стають здоровими та щасливими, без перебільшень, а це вартує і зусиль, і бюджетних коштів" − повідомила депутатка Львівської міськради від "Європейської солідарності" Ольга Посипанко.

Зазначимо, восени відповідний проєкт громадського бюджету не набрав достатньої кількості голосів, тому у міському бюджеті депутати передбачили 1200 тис. грн на таке обладнання для 3-ї та 8-ї лікарень.

Нагадаємо, комісія облради погодила купівлю для обласного центру легеневого здоров'я пересувного рентгенівського кабінету.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.