Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ремонт вулиць у Львові

Четвер, 19 серпня 2021, 18:00

З вересня у Львові стартує реконструкція кварталу Чорновола-Хімічна

ремонт вулиць у Львові

З 1 вересня у місті стартують роботи із реконструкції житлового кварталу вулиць Чорновола, Хімічної, Джерельної та Сорочинської.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Як наголосила депутатка Львівської міської ради від фракції Європейська Солідарність Лейла Мелесова-Вальчак, проєкт реконструкції житлового кварталу вулиць Чорновола, Хімічної, Джерельної та Сорочинської перебуває  на фінішній прямій.

"Впродовж наступних двох років плануємо реалізувати проєкт реконструкції житлового кварталу Чорновола 43, 45, 49, 55; Хімічна, 50; Джерельна 42,44; Сорочинська 2, 4, 6, 8. Це багатомільйонний проєкт, загальна вартість робіт становить – 16,4 млн грн. Також цьогоріч мені вдалось залучити 3,5 мільйона гривень в бюджеті розвитку на початок капітальних робіт" – заявила Лейла Мелесова-Вальчак.

За її словами, тут планують облаштувати все: від внутрішньоквартальних доріг і хідників, дощоприймачів, місць для паркування до благоустрою району, зовнішнього освітлення та демонтажу аварійних дерев з висадкою нових натомість та дитячим майданчиком.

Тендер уже проведено, угоди з підрядниками укладено, тож роботи готові розпочати з 1 вересня.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.