Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Четвер, 2 вересня 2021, 15:47

Львівщина не відповідає зеленій зоні карантину за рівнем госпіталізації

медичний заклад у Львові

У Львівській області показник динаміки рівня госпіталізації на Covid-19 перевищений на 4,4%.

Про це повідомила прес-служба Міністерство охорони здоров'я України.

Станом на сьогодні, 2 вересня, всі регіони України знаходяться у "зеленій" зоні карантину, проте у Львівській та у ще декількох областей один з епідпоказників вийшов за межі норми.

Зокрема, на Львівщині показник динаміки госпіталізацій Covid-хворих 1 вересня перевищив допустимий рівень і становить 54,4%. Зазначимо, ще 31 серпня він був у межах норми на рівні 23,7%.

Зазначимо, що норма динаміки загальної кількості госпіталізованих пацієнтів з підтвердженим чи підозрою на коронавірус повинна складати не більше ніж 50%.

Нагадаємо, в Україні посилять карантин до "жовтого" рівня у разі наявності протягом трьох днів підряд одного з чотирьох показників МОЗ.

Додамо, карантин в Україні, який вперше запровадили з 12 березня 2020 року, продовжили до 1 жовтня 2021 року. А з 24 лютого запровадили адаптивний карантин: країну знову поділили на "червону", "помаранчеву", "жовту" та "зелену" зони, в залежності від епідемічної ситуації.

З 9 червня Львівщина перебуває у "зеленій" зоні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.