Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Ломага

lvivrada.gov.ua

Четвер, 2 вересня 2021, 13:36

Ломага придбав дорожні знаки для школи у Підбірцях

Юрій Ломага

Депутат Львівської міськради Юрій Ломага придбав дорожні знаки для школи у Підбірцях.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

У селі Підбірці, яке зараз належить до Львівської МТГ, на шляху до місцевої школи поставлять дорожні знаки. Попри звернення мешканців про небезпеку руху, знаків досі тут не ставили.

"Нещодавно у Підбірцях спільно із колегою-депутатом Олексієм Різником проводили прийом громадян. Тоді люди, які прийшли на прийом озвучили серйозну проблему – на шляху до школи немає дорожніх знаків. Люди не мали надії на те, що влада розв'язувати цю проблему до 1 вересня.

Тоді я пообіцяв, що самотужки розв'яжу це питання. Сьогодні привіз у Підбірці дорожні знаки, які у найшвидші терміни будуть встановлені. Немає нічого ціннішого, аніж життя і здоров'я наших діток. І про це потрібно пам’ятати завжди, а шлях дітей до школи відтепер буде безпечнішим" – заявив депутат Львівської міської ради від Європейської Солідарності Юрій Ломага.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.