Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   П'ятниця, 3 вересня 2021, 16:44

Цимбалюк: Безпекова угода США та України – загальна

Михайло Цимбалюк

Нардеп Михайло Цимбалюк про результати зустрічі української делегації у США.

«Підписання меморандумів під час зустрічей української делегації у США – це ще не реальне виділення грошей. Досить часто від підписання документів до реального їхнього втілення довга дорога.

Про це напередодні в ефірі одного з телеканалів повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку. 

«Основне мало би бути безпекове питання в умовах російсько-української війни. Насправді 60 мільйонів доларів від США на допомогу військовим – це насмішка. Для української армії – це краплина в морі, невеликі кошти», – зазначив народний депутат.

Він наголосив, що в ідеалі було б, якби США виділили Україні окремий статус поза НАТО.

«Все інше – це лише розмови. А насправді українській владі довелося відповідати на досить незручні запитання – про боротьбу з корупцією, судову реформу, детінізацію економіки», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.