Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Понеділок, 6 вересня 2021, 15:30

Цимбалюк: Кабмін без програми дій

Михайло Цимбалюк

Нинішній Кабінет Міністрів України – перший в українській історії, який працює без затвердженої парламентом програми дій.

Про це напередодні в ефірі одного з телеканалів зауважив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку. 

Політик переконаний, що вже цієї осені прем’єр-міністр має відзвітувати у Верховній Раді України, отримати незадовільну оцінку і піти у минуле, а майбутнє має формуватися на фаховій основі.

«Це не моя суб’єктивна оцінка, її Кабміну поставив український народ», – наголосив Михайло Цимбалюк.

За його словами, команда партії ВО «Батьківщина» має достатньо фахівців, які готові працювати не лише міністрами, а й можуть очолити Кабмін.

«Але нас не цікавлять посади, ми хочемо зрозуміти принципи діяльності Уряду – в якому напрямку рухається наша держава і що в майбутньому буде відбуватися з економікою, соціальною сферою тощо», – підсумував Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.