Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

sport-xl.net

Середа, 16 січня 2013, 10:51

НОК витратить свою грошову винагороду на підготовку спортсменів до наступних олімпіад

Національний олімпійський комітет України отримав Премію креативного спорту Мохаммеда бін Рашида аль-Мактума за успіхи у пропаганді спорту та грошову винагорода в розмірі 2 млн. грн.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Голова Національного олімпійського комітету Сергій Бубка заявив, що отримані гроші витратять на підготовку українських олімпійців до ігор у Сочі-2014 та Ріо-де-Жанейро-2016, а також на розвиток наших унікальних проектів та виховання здорової нації.

Всесвітнього визнання НОК України був удостоєний за проведення низки акцій та заходів, більшість з яких є унікальними та не мають аналогів у світі: «Олімпійський день», Всеукраїнський олімпійський урок, «Стрибки на майдані», «Олімпійське лелеченя», «Олімпійський куточок», «Олімпійська книга», Всеукраїнська урочиста церемонія «Герої спортивного року», фотовиставка «Спортивні миттєвості» тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.