Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

lvivrada.gov.ua

Вівторок, 7 вересня 2021, 16:15

На Сихові планують облаштувати алею-вишиванку

візуалізація

Алею від Стрийського автовокзалу до перехрестя Стрийська-Наукова хочуть викласти у вигляді вишиванки. 

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

У неділю, 5 вересня, на Сихові стартував збір підписів за проєкт реконструкції алеї у вигляді вишиванки на відрізку від Стрийського автовокзалу до перехрестя Стрийська-Наукова.

Як розповів депутат Львівської міської ради від Європейської Солідарності Володимир Гой, проєкт реконструкції наразі знаходжиться на стадії підготовки, а місцеві мешканці просять стелити плитку на алеї не сірого кольору, а в кольорах вишиванки.

"Цю алею вже 15 років не реконструювали, вона в жахливому стані, поросла кущами, зруйнувався асфальт, і мешканці вже давно просять міську владу її відремонтувати. Нам з активними мешканцями спала на думку ідея зробити цю алею не просто сіру, як десятки інших у Львові, а зробити її кольоровою, щоб це було красиво, стильно і привабливо для туристів. Придумали зробити її в стилістичному вигляді вишиванки" – наголосив Володимир Гой.

За його словами, бюджетна комісія міськради передбачила 2,5 мільйонів гривень з бюджету Львова на реконструкцію алеї.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.