Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП поблизу села Підгірне

lv.npu.gov.ua

Четвер, 9 вересня 2021, 10:52

На Львівщині у ДТП травмувалися четверо осіб

ДТП поблизу села Підгірне

На дорозі поблизу села Підгірне зіткнулися автомобілі ВАЗ-2103 та Mercedes Sprinter, четверо осіб потрапили до лікарні, серед них − двоє дітей.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 8 вересня, близько 23:15 год на дорозі поблизу села Підгірне Львівського району водій автомобіля ВАЗ-2103, 30-річний мешканець одного з сіл Львівського району, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення з автомобілем Mercedes Sprinter під керуванням 33-річної жительки Закарпатської області. Mercedes Sprinter перекинувся внаслідок зіткнення.

Внаслідок аварії тілесні ушкодження різної важкості отримали три пасажири Mercedes Sprinter − хлопці віком 8 та 12 років та 56-річна жінка, усі мешканці Закарпатської області. Також травмований водій автомобіля ВАЗ-2103. Усіх потерпілих доставили до лікарні.

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.